IT spiller i dag en fuldstændig afgørende rolle for de fleste virksomheders forretningsudvikling. Det gælder uanset om der er tale om en privat eller offentlig virksomhed. Mulighederne er næsten ubegrænsede, men det er penge og tid sjældent, så udviklingen af IT til forretningens understøttelse er en disciplin som kræver dyb forretningsmæssig og teknisk viden.

IMG 1124 500Vi har begge dele i Netplan. De fleste af Netplans strategiske projekter udspringer af et ønske om at forbedre eller ændre virksomheders drift ved hjælp af bedre eller ny udnyttelse af IT. IT systemer fungerer i dag sjældent som isolerede øer, men er forbundne og udveksler informationer på kryds og tværs. Derfor er viden om kommunikationssystemer helt afgørende for mulighederne for at udnytte IT effektivt og sikkert. Samtidig skal løsningerne udvikles så de kan leveres på den aftalte tid, med den aftalte kvalitet og til den aftalte pris - og uden ubehagelige overraskelser.

Netplans team af planlæggere og specialister arbejder med disse problemstillinger hver dag, og kombinerer viden fra andre fagområder, f.eks. et meget dybtgående kendskab til udbudsteknikker, og til at styre forretningsudviklingsprojekter sikkert i havn.