Strategi

Målet er klart, men hvordan når du det? På IT området er strategi om noget nøglen til succes. Udfordringen er, at IT strategier ofte er baseret på forventninger, trends og teknologisk forståelse, som det kan være vanskeligt at holde trit med. 

Læs mere ...

Forretning

IT spiller i dag en fuldstændig afgørende rolle for de fleste virksomheders forretningsudvikling. Det gælder uanset om der er tale om en privat eller offentlig virksomhed. Mulighederne er næsten ubegrænsede, men det er penge og tid sjældent, så udviklingen af IT til forretningens understøttelse er en disciplin som kræver dyb forretningsmæssig og teknisk viden.

Læs mere ...

Indkøb

Netplan gennemfører indkøb af it- og teleløsninger og –ydelser for over halvdelen af Danmarks 500 største offentlige og private virksomheder. I langt de fleste projekter udgør indkøbsfasen den mest afgørende, hvor alle de gode ideer omsættes til realiserbare leverancer.

Læs mere ...

Implementering

Er dette virkeligt, hvad jeg bestilte? Og virker det, som det skal og efter forskrifterne?  Sådanne spørgsmål er yderst relevante,  og vi har metoderne, der skal til for at sikre en succesfuld implementering og test af leverancerne.

Læs mere ...

Optimering

Vil det billigste tilbud udvikle sig til en dyr fornøjelse? Hvad betyder det, når taksterne for mobil bredbånd overgår fra kvanter på 10kb til 100kb? Eller hvad kan der gøres for at få en bedre serviceaftale, uden at det koster ekstra?

Læs mere ...

Trends

Selv den bedste planlægning kan ikke erstatte det rene svineheld! Og dog - for hvis planen er baseret på konkret viden, så er chancen for succes større. Med den kraftige udvikling på IT området spiller viden om trends, produkter, standarder, metoder osv. en stadig større rolle. Vi har fingeren på pulsen hver eneste dag. 

Læs mere ...

Sikkerhed

IT-sikkerhedsmæssige incidents koster hvert år virksomheder milliarder af kroner på verdensplan, og Danmark er ingen undtagelse. I en ny rapport fra Center for Cybersikkerhed vurderes truslen fra både cyberkriminalitet og cyberspionage mod danske myndigheder og private virksomheder som ”Meget Høj”. 

Læs mere ...