Er mobildækningen i orden, og kan man bruge mobil- og smartphones på kontoret, på farten eller i hjemmet? Radiobåret kommunikation er livsvigtig, og god dækning vital. I Netplan findes noget af den mest koncentrerede viden om radiokommunikation i Danmark. Vi arbejder med mobilsystemer i 2G, 3G, 4G og 5G, med WiFi og med de mange radiostandarder som benyttes til Internet-of-Things.

Netplan har stor erfaring med design, indkøb og implementering af trådløse løsninger. Vi har desuden erfaring med, og udstyr til, måling af dækning af både 802.11 (WiFi net), og til måling på 2G, 3G og 4G  netværk. Så når der stilles krav til en løsning, kan vi direkte måle, om leverandøren har opfyldt sin forpligtelse.

Skærmbillede 2017 03 27 kl. 14.03.12

NetplanTrack®

Netplan har udviklet sit eget målesystem til kortlægning og site surveys på alle gængse radioteknologier. Systemet kaldes NetplanTrack, og sælges eller udlejes i forbindelse med kortlægning af mobildækning.

NetplanTrack kan måle både udendørs og indendørs, og leverer måleresultater som kan efterbehandles direkte i KML format i alle gængse GIS systemer.

NetplanTrack er et af markedets mest avancerede måleusystemer, og fordi vi benytter standard komponenter i kombination med agen udviklede applikationer, kan vi holde prisen på et beskedent niveau - og bruge vores ressourcer hvor vi er virkelig gode: på analyse.

Læs mere om NetplanTrack, og kontakt os for at høre hvordan vi kan assistere når det gælder om at kortlægge og forbedre mobildækning.

Mere om NetplanTrack

Læs om hvordan vi måler mobildækning på Falster.

Se TV2 nyhederne om hvordan vi bruger NetplanTrack.

Læs om det interaktive mobildækningskort.