Netværk

De kraftigt faldende priser på national og international datatrafik har medført at fysisk placering får mindre og mindre betydning. Om virksomhedens produktion sker i Odense eller San Francisco, må afhænge af hvor den er mest omkostningseffektiv og virksomhedens evne til at håndtere forskellige kulturelle og sproglige udfordringer.

Læs mere ...

Mobility

Er mobildækningen i orden, og kan man bruge mobil- og smartphones på kontoret, på farten eller i hjemmet? Radiobåret kommunikation er livsvigtig, og god dækning vital. I Netplan findes noget af den mest koncentrerede viden om radiokommunikation i Danmark. Vi arbejder med mobilsystemer i 2G, 3G, 4G og 5G, med WiFi og med de mange radiostandarder som benyttes til Internet-of-Things.

Læs mere ...

Kontaktcenter

Kundekontakt! I dag er enhver virksomheds ansigt udadtil et spørgsmål om tilstedeværelse. Ikke kun på telefon, mobil eller web, men på alle platforme. Kunder, klienter og kontakter har en berettiget forventning om, at man kan kommunikere med f.eks. kommunen, staten eller supermarkedet, på den elektroniske platform som man selv finder mest belejliget.

Læs mere ...

Sundheds-IT

Sundheds- og plejesektoren i Danmark er i en dybtgående forandringsproces, som både indebærer moderniserings- og effektiviseringsaspekter. Vi er som nation godt på vej med nye topmoderne supersygehuse, nye måder at gå til behandleropgaven på og stadige krav til effektivisering.

Læs mere ...

Arkitektur

IT arkitektur er en af de mest fokuserede og omfattende ydelser i Netplans portfølje af rådgivningsydelser. Vores rådgivning strækker sig fra Enterprise Arkitektur (EA) opgaver, over arkitektur udvikling, repository management til enkeltstående arkitektur analyseopgaver. 

Læs mere ...

Kommunikation

Effektiv og tilpasset kommunikation er nøglen til effektivitet i enhver virksomhed. Telefonen spiller en naturlig rolle i de fleste virksomheders planer, men suppleres i dag ef en lang række andre kanaler, som f.eks. Skype, Lync, Facebook, Messenger, ... listen er allerede nærmest uendelig og vokser fortsat. Derfor kræver det specialviden at indrette en kommunikationsplatform.

Læs mere ...