Fokuseret, værdiskabende og uafhængig rådgivning
. . . når viden gør en forskel

e-nettet, som driver finanssektorens kommunikations netværk, har i dag indgået en kontrakt om leverance af en ny, hurtig og sikker infrastruktur. TDC vandt i konkurrence mellem flere udbydere opgaven om leverance af netværket og driftsydelser i infrastrukturen.

De tjenester som e-nettet driver er blandt de absolut vigtigste i Danmark. Således bruger alle banker dette net til f.eks. clearing af alle betalingstransaktioner mellem aktørerne i den danske finanssektor. Selv ganske få minutters udfald i e-nettet kan koste meget store tab, og infrastrukturen er derfor særligt sikret imod nedbrud på en lang række punkter.

Netplan A/S assisterer e-nettet i forhold til specifikationen af nettet, og implementering af den nye infrastruktur, som forventes at være i fuld drift i løbet af 2018.

Kontrakten mellem e-nettet og TDC erhverv blev underskrevet den 5. januar 2018.

På billedet ses fra venstre: Marina Lønning, Koncerndirektør i TDC Erhverv, Søren Damgaard, Head of Partner Security & IT Architecture i e-nettet, Claus Bek, Senior Key Account Manager i TDC Erhverv, Karsten Hjorth Reichstein, Direktør i e-nettet.